Omstrukturerat shacket

Då var det på tiden för ett litet blogginlägg kanske.

Har under eftermiddagen gjort en liten rensning, ombyggnation och omstrukturerat i shacket hemma. Har nog inte lagt upp någon bild hur det såg ut tidigare, men det enda som var innan är den övre delen av ”hyllan” som apparaterna sitter i.

Jag har idag byggt till den undre delen, alltså ”hyllplanet” som står på skrivbordet samt strukturerat om alla apparater så att dom sitter så som jag vill ha dom. Har även lyckats få undan lite sladdar som ej användes längre och lagt i ordning och märkt upp de sladdar som används nu.

Denna nya konstruktion möjliggjorde att kunna stoppa undan tangentbord och möss för att få fri arbetsyta, om det är något projekt eller om man helt enkelt vill sitta och snurra runt på kortvågen utan att ha massa grejer i vägen.

Mer grejer kommer säkert att tillkomma och ändras men för tillfället är ”arbetssituationen” i shacket mycket förbättrad!

Det var allt för detta tillfälle. Har lite bilder från när vi borrade antenner och monterade en ID5100 i Patrik´s nya bil i kameran, kanske lägger upp detta även här en vacker dag.

Detta kommer även att komma upp på våran nya Youtube sida, RadioFörAlla där vi ska avhandla varje litet hörn av denna fantastiska hobby, och allt detta endast på svenska!

Väl mött i etern!

73 DE AUN

Annonser